Het laatste nieuws

LET OP! Vanaf a.s. zaterdag 17 februari starten we met de werkzaamheden voor de nieuwe vloer in de kantine. Zaterdag 17 en zondag 18 februari zullen we de kantine leeghalen en tevens starten we met de voorbereidende werkzaamheden, dit zal ook in de kruipruimte plaatsvinden, hierbij zal er ook regelmatig geboord worden. Om toegang tot de kruipruimte te krijgen is dan ook het luik geopend tijdens de werkzaamheden. (Daar waar de kruiwagens op staan)

Maandag 19 februari start firma v.d. Plas met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe vloerafwerking. Ze geven aan dat vooral hun werkzaamheden op deze ochtend behoorlijk geluidsoverlast veroorzaken. In de navolgende dagen zullen ze de vloer egaliseren en de nieuwe vloer aanbrengen. De werkzaamheden zullen overdag plaatsvinden en daarbij zoveel mogelijk rekening houdend met de lessen die overdag plaatsvinden. Verwachting is dat de nieuwe vloer eind volgende week gereed is, aansluitend zullen we de kantine in het weekend van 24 en 25 februari weer gaan 'inhuizen'.


Verbouwingsupdate 19-februari

Afgelopen weekend is er hard gewerkt in de kantine. Ondanks de aankondiging was het nog druk met leden die kwamen rijden en daarmee de geluidsoverlast trotseerden. Voor de meeste een mooie oefening voor paard en ruiter.

Vandaag(19-2) is de kantinevloer geëgaliseerd, deze zal de komende twee dagen moeten drogen. -Gelieve de vloer dan ook niet te betreden!-Dit betekent dan ook meteen dat dinsdag en woensdag in principe geen werkzaamheden plaatsvinden. Donderdag en vrijdag zal de afwerkvloer aangebracht gaan worden. Vrijdagavond, zaterdag en zondag zullen we de keuken én kantine weer inhuizen.

Voor de instructie staat momenteel een Senseo koffieapparaat in de hal bij toiletten opgesteld.

Wij willen één ieder bedanken voor geduld en begrip tijdens deze week van werkzaamheden. Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Kom gerust even langs om te kijken komend weekend!


Korting bij Agradi

De vereniging heeft zich aangesloten bij het Agradi partnerprogramma. Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je een korting van 5% bij het invullen van de code OUDEVEER2019 Altijd weer mooi meegenomen, toch??

Lees meer »